diumenge, 14 de juny del 2009



7 comentaris:

Anònim ha dit...

Moltes felicitat!!!! quina feinada!!!
sou uns cracks!!!

Salut
Eduard

PACO ha dit...

Quina enveja no ser-hi amb vosaltres. Molt boniques les catifes i com diu l'Eduard, quina feinada, però s'ho val.
Salutacions a tots.

PACO

Anònim ha dit...

la arebreda i erc es lo mateix

Anònim ha dit...

Capullu!!!!!!!!!!!1

Anònim ha dit...

Home, a la vista de les imatges que es poden veure evidentment un acaba per pensar que són el mateix. Ja sabeu allò que una imatge val més que mil paraules, no?

capullu!!!!!!!1 ha dit...

arbreda, erc i malgrattot és lo mateix.

Anònim ha dit...

Ei quina pesadilla!i el PSOE a què és igual?

Als jugadors de petanca,a la xarxa de contractats per decret d'alcaldia,els contractats després d'una visita misericordiosa al despatx,als ajudats després de veure a la Raja,als subvencionats,és igual a en Quinta que col.labora en les campanyes electorals,el PSOE a què és igual?, ... hi ha cap problema que ERC, ICV i CIU col.laborin amb la Plataforma,es sumin o no, opinin o no,discrepin o no,facin catifes o no,... hi ha cap problema amb això?,no és més penosa,potser,l'acció del govern?
És més digne la filla del Regidor d'Hisenda treballant a l'Ajuntament,és més digne crear una cartera d'Insercio Laboral a una senyora que mai ha tingut ni "p.i" de política?
Si ERC volen sumar que sumin,si ICV volen sumar que sumin i si CIU ho vol fer també que ho faci,tens cap problema amb això,perquè la Plataforma no en té cap i no en tinguis cap dubte que és més ofensiva la política de despatx (que ningú et veu) que la de carrer (que com a mínim t'exposes).

Salut!