diumenge, 2 de març del 2008

Rieres de Llevant

Tallers Sectorials – treballem la diagnosi de les Rieres de Llevant (entra al portal i informa-te'n).

Aquells que hi puguin participar que informin de si disposen de cotxe, i que recullin tota la informació possible.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

URGENT SI-US-PLAU!!!!

HOLA!!
Necessitem ajuda urgentment!
L'Alcaldessa està mantenint reunions amn diferents empreses per tal de fer un Nou Hopistal de Malalts mentals a primera linea de mar, si si, a la platja!!! ho està fent de tal manera que el poble no ho sàpiga i ho sabrem quan ja estigui tot firmat! amb un centre d'aquest ja en tenin prou! ho volen posar a la platja del Cami de la Pomareda, que pensarà la gent que vol ana a aquella platja??? quina seguretat hi haurà en un lloc tan poc freqüentat???! i els càmpings! el més fort és que ho volen posar a Malgrat perquè Pineda no ho ha volgut i han recollit signatures i han aconseguit que no es faci allà, i en posen el mort a nosaltres!
Fem orgull de Poble si-us-plau! hem enganxat papers per tot el poble explicant el motiu però ens estan treient els cartells! si Pineda no hol vol Malgrat menys! no soms els tontos i més que Palafolls està d'acord per tal que no ho possin tampoc a Palafolls!
VOlem engegar una recollida de firmes igual que van fer a Pineda, pq aqui no es prendran per tontos... algu sap com es pot començar i preparar una ofensiva més gran encara que per la riera?? Gracies!!!!
LA COSA ESTÀ ANANT DEPRESSA HEM DE REACCIONAR JA!!
MÉS INFO: www.elpunt.com

Anònim ha dit...

hei! anonim de les 15,09, de que tens por?, de que estás parlant, d'apestats? o es que potser tu no hi tindries una plaça? home, siguem seriossos o es que s'ha de fer un gueto per aquestos malalts? si us plau!!!

Pere

Anònim ha dit...

penúltim anònim, se't veu el plumero maco!!!