dimarts, 14 d’octubre del 2008

El Punt 14-10-2008


Pàgina de pagament al Punt de la nostra excel·lentíssima servidora.
No paris, no paris i embolica que fa fort, ja paga el poble les falsedats de l'autoritat.

18 comentaris:

Anònim ha dit...

sense comentaris!

Anònim ha dit...

1. Si aquesta actuació estava en el programa dels socialistes, com es que no es recull en el POUM el seu cobriment?
2. Si l'ACA ja havia informat per activa i per passiva que no es cobriria aquest tram, com es que enganyava als seus votants dient-lis que si que es cobriria.
3. A part de que és tristíssim que continuï parlant de tres arbres, fet que corrobora que no ha escoltat ni ha entès els arguments dels que defensem una riera naturalitzada, com mostra tant poc respecte a l'intelecte al centrar-se en aquests tres arbres per justificar el cost econòmic, o es que no arriba a més?
4. Estaria bé que per respecte a l´Ajuntament aquest escrit l'hagués fet a títol personal.
Sembla en Robespierre! que mori el tirà!

Anònim ha dit...

Home tampoc ens passem, si bé, tens raó en la teva argumentació, tampoc cal acelerar-nos. Aquest és el seu tarannà i ho publica perquè tothom vegi "que els té ben posats" o almenys és el que ells creu. Jo crec que és un noia que un bon dia un bon home (pensant-se que feia una cosa positiva) la va voler col.locar (es va equivocar i crec que ho ha vist amb els seus propis ulls), cap ptoblema, aquestes coses passen. Passa que masses anys ostentan el poder t'endinsa en una mena d'ofuscació i narcicisme, que pels que no desitgem aquest poder, no el podem entendre. Perquè senzillament sóm diferents i jo n'estic molt contenta, estic contenta de que hi hagi persones com la Conxita perquè em reafirmo com a persona i em guien pel que NO VULL SER. De totes maneres, en la seva carta hi han greus errors, errors que potser no li dona importància, però que, de ben segur, passaran factura. Jo sempre l'havia vist com a política, perquè intento separar els conceptes professió-persona, però cada dia veig com ella tendeix a confondre les coses i a considerar-se UNA unint els dos conceptes. Això també sap greu perquè inevitablement tindrà bons amics, segur, però també en tindrà molts d'altres que tan sols la utilitzaran. Sí gran vers, ella es pensa que d'això en sap molt i passa per davant de tothom, però no, ja en pot estar segura que sempre a la vida n'hi ha, encara que sigui un, més xulo i més llest que tu. I una altre cosa que li aniria bé saber, és que tampoc hi ha ningú imprescindible, potser ells es pensa que ho és i aiò, en el fons, em sap greu, perquè portar aquetsa lloça tota la vida ha de sre una càrrega molt feixuga. He de dir, que no entraré a defensar el Director de l'ACA és prou gran, però també he de dir que sí que defensaré la Riera (espai fluvial i natural) que trist que ells tan sols parli d'arbres, quen la defensa va molt més enllà, bé, aquesta és una tasca que no depén de nosaltres, sinó de la intel.ligència i de com la volen fer servir les persones.

A reveure.

Anònim ha dit...

Molt maca la carta....gracies
acacia..agraida

Anònim ha dit...

Sembla una carta de berrintxe infantil, però clar, com que es queda sense amics de la infància... deu ser un trauma.
Títol de la pel·lícula: els tres p..(piiii) arbres.

Anònim ha dit...

la carta de l'alcaldessa --que hauríem de considerar nostra perquè l'hem pagat entre tots, i, per tant en qualitat de subvencionadors del disbarat ens toca d'avergonyirnos-en--; sembla que vulgui imposar-nos la bona doctrina, com si fossim en temps pre-democràtics o en una època colonial. Almenys ho pretén encara que no ho pugui aconseguir.

Vol adoctrinar al director de l'ACA i als malgratencs però per desgràcia del redactor/a --no crec que la que signa sigui precisament que l'ha escrit-- la doctrina que conté és disparatada, grollera i ridícula. Gairebé seria còmica de tan ridícula i tronada sinó fos perquè qui la signa va assumir la responsabilitat de representar a tota una població.

L'alcaldessa i el seu redactor/a ens volen fer doctrina com si fossim nens petits o adults sense criteri, com si els seus conciutadans/nes no fossim capaços de pensar per nosaltres mateixos, com si no sabéssim de què parlen ella i el director de l'ACA --tan amics fa un any. Com si no sabéssim llegir un programa electoral ¿on es deia que s'havia de cobrir la riera en el tram de can Feliciano?. Com si no tinguéssim cap mena d'educació ni de preparació política: ¿que no han de mantenir la cortesia i l'educació dues institucions públiques tan importants ?.

¿Com gosa un polític de fer acusacions d'ineficàcia amb aquest to a un membre d'una oficina d'un govern tripartit dirigit pel PSC?.

La redactora parla com si fa pocs dies ella mateixa no ens hagués llegit la carta del director de l'ACA, redactada amb un estil tan conciliador i educat --fins i tot massa a parer meu. Tan positiu i constructiu. Ens parla com si els partidaris de defensar la riera no ens haguéssim mobilitzat, sobretot, per reivindicar que es faci un endegament basat en criteris de preservació del seu aspecte natural i valor paisatgístic. Com si la polèmica fos de posa'm o treu-me tres o cinc arbres i prou !. Com si la proposta que defensava l'ACA --la que vol la Plataforma-- no fos, de bon troç, la millor, la més ajustada a l'actual cultura de l'aigua. Segons que diuen tècnics i experts --aquells que ella només escolta quan li convé. Com si de tot el procés de reivindicacions populars no se n'hagués després que el projecte que volien tirar endavant la mateixa ACA, l'Ajuntament de la signant d'aquesta carta descortesa, i Hidrocanal, era tal desastre que ara el vol retocar ella i tot .

Finalment, com si ella i el seu equip fossin un exemple positiu d'eficàcia, diligència i bon taranna democràtic !, com si ells estiguéssin complint les seves promeses electorals, com si la circul•lació viària a Malgrat fos impecable; com si els nostres avis poguessin passar tranquils per les aceres; com si tinguéssim les millors instal•lacions esportives de la comarca (això també eren promeses electorals); com si l'aire de Malgrat no fes pudor; com si el nostre passeig marítim fos un exemple de disciplina urbanística; com si el patrimoni històric tingués garantida la seva protecció; ...en fi, com si l'Ajuntament hagués demostrat una gran diligència quan va projectar la reforma del pas a nivell...

Com si darrera de la lluita per una riera natural no hi haguessin el doble de firmes que vots té el seu partit..i com si aquests 2.792 ciutadans/es que mereixen tot el respecte haguéssin votat sabent que ella pretenia trinxar també aquest tram de riera...

El document és històric: és el pitjor text polític escrit a Malgrat en democràcia. És clar que el seu efecte serà mínim: aquests requadrats dels diaris sabem que són panflets de propaganda i no articles d'opinió seriosos. Davant això un s'ha de preguntar perquè la màxima autoritat municipal ha de recòrrer al pagament per veure publicades les seves desinformacions?.

Joan

Anònim ha dit...

Molt encertat Joan l'anàlisi que ens fas de l'última tifarada de la servidora alcaldessa.
Certament tenim una quadrilla d'inútils que han convertit Malgrat en un poble putrefacte i d'impossible convivència entre seguici-sicaris-esbirros i oposició. Tindrien que patentar l'autoria del terme NEO-POST-FRANQUISME que han descobert i aplicat, mal ens pesi, amb inequívoc i científic èxit en tots els àmbits de la vida municipal. Només els mou l'afany de lucre personal pels incondicionals sectaris amb que compten. Delirant tot plegat.

Anònim ha dit...

feliciano el unic putrefacte sicari i esbirro ets tu i tota aquesta colla d'amics del sr director de l'aca jajajaja.

Anònim ha dit...

Posant el nom de "santciment", és normal el que penses. Millor seria sortir de dubtes sobre els recolzaments d'una i altra proposta i tirar endavant un referèndum com faran a Sant Adrià amb les tres xemeneies. Seria un bon exercici de democràcia, i podria portar una solució constructiva a aquesta situació.

Anònim ha dit...

Si bé, el tema referèndum és cert, també penso que hi han principis inqüestionables i aquests són, entre d'altres, la protecció al medi. Cal que parem els desitjos dels més poderosos, per exemple EUA passa del protocol de kioto o aquí el nostre cap no vol parar de fer avingudes i eixos vertebradors-bonica paraula-total perquè per definir molt probablement el que vol: construcció promesa al veinat. Ja en tenikm prous de carrers al poble per passejar i seria bo que, de tan en tan, els arreglèssin, que n'hi ha que fan pena.

Anònim ha dit...

mira amb el referendum i stic totalment d'acord llàstima que no es fet una proposta com aquesta abans. jo aniria a votar

Anònim ha dit...

El projecte inicial es va aprovar el Ple Municipal per 12 vots favor. L'ACA va aturar una obra ja adjudicada i fins passat un temps no es va adonar del berenjenal on s'havia ficat. Qui la va liar?

Anònim ha dit...

El temps canvien i les decisions municipals també ho han de fer, sinó encara estariem pagant 5 duros de taxa d'escombraries i per posar negocis no faria falta paga l'IAE. Els temps canvien i no només ha de repercutir a la cartera del contribuent. Temps era temps, escólta-la

Anònim ha dit...

Algú s'oblida constantment que el projecte incicial aprovat feia conservar els arbres i qu eel pont del carrer riera no s'actualitzava. Crec que seguir parlant del primer projecte quan la mateixa alcaldessa el va voler canviar per un tram cobert és d'estúpids.

Anònim ha dit...

quan us ha pagat a vosaltres l'alcaldesa per posar la seva carta? és de gratis?

Anònim ha dit...

Ens ha pegat, no pagar.

Unknown ha dit...

شركات مكافحة القوارض
شركة ابادة الحشرات
شركة مكافحة حشرات بالرياض
مكافحة البق
مكافحة حشرات الفراش
شركات مكافحة النمل الابيض بالرياض
here
here
here
here
here
here
here
here
here
here
here
here
here
here

شركة عزل خزانات بالرياض
شركة مكافحة حشرات بالرياض
شركة تخزين اثاث
شركة نقل اثاث الرياض
شركة تنظيف خزانات بالرياض

Unknown ha dit...

شركة تنظيف منازل بالدمام
شركات تنظيف بالدمام
شركة تنظيف فلل بالرياض
تنظيف فلل
افضل شركة تنظيف فلل بالرياض
شركة تنظيف شقق بالرياض
تخزين عفش بالرياض
نقل اثاث
شركات نقل عفش بالرياض
تغليف الاثاث
نقل عفش داخل الرياض
شركة رش مبيدات بالرياض