dimarts, 12 de febrer del 2008

Assemblea dia 15

ASSEMBLEA EXTRAORDINÀRIA

divendres dia 15 de febrer a les 20.30 a la biblioteca La Cooperativa
amb el següent Ordre del dia:

- Lectura i aprovació si s’escau de l’acta anterior.

- Actualització del tema "contenciós" en referència al paratge i riera de Can Feliciano.

- Proposar temes per a la propera reunió.

- Precs i preguntes.

63 comentaris:

Anònim ha dit...

En resposta al l'opinió de la Neus Serra penjat al seu bloc: "Llàstima de temps perdut per no res".

Tot comença quan la Sra. Serra diu que ella (entenc que el partit que representa) no posarà un recurs de reposició davant l'Ajuntament pel cas Feliciano i l'acord del Ple en el que s'aprova la continuïtat del primer dels projectes. Fins ara, és sabut que tan la ciutadania com els partits de l'oposició defensen obertament el projecte alternatiu.

Finalment, la Sra. Neus Serra com a portaveu del seu grup municipal presenta un recurs de reposició, sense possibilitar d'obrir aquesta via, tan a la ciutadania com als altres partits interessats. Això és un clàssic de segons quins polítics avui dic això però demà faig una altre cosa.

El que la Sra. Serra sol.licita en el seu recurs de reposició és:

La nul.litat de l'acte del Ple de gener pel qual s'aprova la continuïtat del primer projecte.

La cel.lebració d'un Ple en el que es pugui debatir i decidir sobre la idoneïtat del segon projecte.

Sobre la petició del recurs només cal fer-se la pregunta de: cal fer un Ple per decidir sobre el segon dels projectes quan amb l'aprovació del primer s'enten implicitament la negació del segom? bé, en qualsevol cas, la seva argumental deu tenir per sol.licitar això.

La presentació del recurs de reposició suspén el termini per a presentar una possible demanda en tan no es resolgui el recurs o per silenci administratiu (negatiu), però només es suspén pel Grup Municipal de CIU. En cap dels cassos el termini es suspén per la ciutadania o els altres partits de l'oposició. Per tan, només hi ha un beneficiari d'aquest "marge de maniobre".

Personalment vaig trucar a la Sra. Serra ja que al ser les dues de l'ofici varem quedar, almenys jo ho entenia així, de poder fer un estudi plegades per maximitzar esforços. Ara he vist que la sensació no era compartida.

No atendré a la referència relacional que fa de "trucades i pressions" perquè em sembla absolutament penosa: vam estar xerrant distessament i l'únic que li vaig dir va ser (textualment):

- com a ciutadana no tinc res a dir pots fer el que més et convingui, però com a companya d'ofici no crec que la teva decisió unilateral envers el procés hagi estat massa ética.-

Després d'això li vaig enviar un misstage amb el meu correu electrònic per treballar i encara estic esperant.

Per últim, mai absoltament mai, empraré l'argumental de que aquesta tasca "m'esgarrapa hores de feina i cap a la família". Si ho faig i ho fem és perquè volem, cadascú té la seva vida i les seves complicacions però aquestes mai han de servir per referenciar-les a títol de sacrifi, és una falta de respecte vers aquelles persones que no tenen la possibilitat de dedicar-se en d'altres assumptes perquè elles sí que han d'estar obligatòriament i en tot moment amb qui els necessita.

Núria i avui sí, tot i que no m'agrada, signo com a advocada.

Anònim ha dit...

La Neus Serra el q havia d'haver fet ahir en vers de marxar d'aquella manera melodramàtica era en tot cas explicar de què anava tot això pq molta gent de la q estava a l'assemblea no en tenia ni idea. Em sembla q tothom hagués escoltat els seus arguments i els del seu partit com s'ha fet sempre, el pq al final han presentat aquest recurs i el que pensaven fer o no amb el contenciós. No entenc la seva actuació ni els comentaris despectius cap a l'assemblea q hi ha en el seu bloc. Per molt que ridiculitzi la tasca comuna dels darrers mesos, em sembla que no pot negar q en tot moment s'ha intentat treballar en conjunt i em sembla q durant molt de temps s'ha aconseguit. Ella ha aportat moltes idees i sempre se l'ha escoltat i fins i tot ens hem engrescat a seguir-les com va ser el cas de la passejada q es va organitzar per la riera. No em sembla q la feina de tots els q han estat treballant aquests mesos sigui ni "guai" ni "flower power" sinó simplement feina, també la seva.

Sònia

Anònim ha dit...

El problema són quatre Anarquistes que hi ha dins l'assamblea.

Anònim ha dit...

Anònim de les 17:14, em sembla q el q dius no té res a veure amb els altres dos comentaris, o consideres als de CIU anarquistes?

Anònim ha dit...

sembla que teniu una mica de mal rotllo, eh?

Anònim ha dit...

Anonim delas 21.52 construir no es facil si es vol fer ben fet,al contrari de destruir que si que n'es,i a tu pel que noto t'agrada lo facil.
Que potser t'han encomena la tasca del corco a tu?

J Garriga

Anònim ha dit...

Home, J. Garriga, parles de destruïr? no sé com qualificar els comentaris que apareixen en aquest pots. Constructius no és la paraula.

Anònim ha dit...

Els blocs serveixen per moltes coses: per informar, opinar, debatir,... a vegades, però, els emprem, com jo he fet, per clarificar uns fets apareguts en d'altres llocs. Potser no és la manera i és millor parlar-ho directament entre els interessats i solucionar-ho, potser sí i jo mateixa he caigut en un perany. Sóc conscient de que estem en un poble, tots ens coneixem i xerrem i xerrem, però també vull dir que els personalismes em semblen odiosos i pel que fa als articles i/o opinions entre jo mateixa i la Neus crec que cadascuna ha expressat el que més bonament pensava i això és tot, no hi ha, ni hi haurà cap mena de rencúnia, això passa per ser una anécdota més, fruit de les relacions humanes amb la diferència que s'ha fet pública.

De totes maneres, la Plataforma encara té un fita i té ganes de fer coses. El que ha passat també és fruit de la impotència, no és fàcil defensar l'espai de Can Feliciano quan amb un simple cop d'efecte t'ensorren tot allò que en un moment es va aconseguir. La Plataforma ha estat concentrant-se, aprenent, buscant arguments, informant,... han estat molts dies, però una simple votació ha desmerescut tot això. Suposo que això complica les coses o crea una mena de desencant. Tot i això, encara es poden fer coses, encara ho podem intentar i encara podem seguir treballant, siguem els que siguem, només ens ho hem de creure.

A reveure i salut.

Núria

Anònim ha dit...

I tant que si, Núria. Ànims a tots !. Anirem fent les coses cada vegada millor. Hi haurà entrebancades, malentesos, confusions,...però al final n'acabarem aprenent i això funcionarà. Com dius teníem un objectiu molt difícil, tumbar l'acord d'un ple que va votar a favor del calaix de formigó, i gairebé ho aconseguim. No només això, després d'aquests mesos, està ben clar que la mobilització ciutadana és possible i que la gent de Malgrat té ganes de fer sentir la seva veu --i no admetra que la silenciin ni la enganyin. Potser haurem ajudat a que poc a poc la gent s'adoni que pot aspirar a que al poble s'hi faci política de més qualitat --ho dic a propòsit del nivell exhibit pels regidors/es del no sé, no tinc les dades, no ho recordo, ja li diré per escrit, és a dir de la gran coalició PSC-PP. D'altres m'en sento orgullós.

Valia la pena --i molt !

Anònim ha dit...

Ostres, quina menjada d'olla que us han fet. Aquí l'única que s'ha desmercat ha estat la Neus Serra. I jo no l'haig de justificar per res. Ella sabrà perquè ho ha fet

Anònim ha dit...

Resulta que els de l'assamblea som molt dolents. Siusplau, deixem estar el post de la Neus, i seguim endavant com sempre hem fet. Nosaltres a la nostra, sempre oberts a tothom, però de culpables res. Tot i les dificultats mai hem marxat de la reunió i després hem fet un post atacant.

Anònim ha dit...

Quin comentari més egoista. Els de la Plataforma ho feu tot molt bé. Mai esteu equivocats. mai barrejeu politica i plataforma. sou molt innocents i bona gent. la culpa sempre és dels altres. Quina sort, oi?

Anònim ha dit...

en aquest cas si que la culpa va ser de la neus, a mes, després del ridicul que va fer, ens deixa malament en el seu blog, es per llogar-hi cadires

Anònim ha dit...

l'actitud de la neus és una mica infantil. com que no m'agrada, apa, adéu, i us deixo a mitja reunió. crec que amb això del recurs no ha jugat net. hem d'anar tots a una, i no tenir estirabots d'aquesta mena. això de criticar en el seu blog no em sembla gens net.

Anònim ha dit...

jo penso que la neus ara s excusa amb el rotllo que no va poder parlar quan el que hauria d haver dit es que ells havien actuat pel seu conte, això es el que esta realment mal fet, penso que si es va dir que anavem tots a una, el que no podien fer es actuar per si sols i a sobre criticar l assamblea en el seu blog, i si de veritat pensa que està perdent el temps quan s esta defensant una cosa pel seu poble, no se que fa presentant-se per alcaldessa. be la diferencia, es que quan esta a l ajuntament, defensa el que li sembla pero cobrant, amb cales tot es mes bonic

Anònim ha dit...

quan fareu la propera reunió. No me la vull perdre. Renoi quin merder.

Anònim ha dit...

al comentari de les 22:16,a l´ajuntament cobra tothom no només la Neus.També cobren els del teu partit polític que tot ho fan tan bé.Vinga ara ja esteu vosaltres solets com volieu.Ja podeu manipular l´informació segons us convingui.Apa que us vagi de gust.

Anònim ha dit...

Si, xupi, xupi, ara carreguem amb aquell argument denominador en totes les assemblees i reunions de persones: TOTS SÓN d'ERC, LA PESTE. Això qui t'ho ha dit la Neus o la Conxita. No a la Conxita no la vull posar, ser que mai atendria ni mai escriuria un article amb la poca classe de la teva jefa.

Wonderlands , flower powers, jo no genaralitzaré, perque se que hi ha convergents que son mes xupis que la neus, perque la neus de flower en té un rato, peò de power res de res, pobreta.

Anònim ha dit...

Homeeeeeeee, no diguis això que és un cop baaaaaaaaix!

Anònim ha dit...

la neus ja ho ha borrat tot, be tot no, ha deixat en gamir

Anònim ha dit...

ameliacasajuana@terra.es

Anònim ha dit...

nois, per la neus som culpable!!!!
es increible, primer aconsella no posar el recurs, després posa ciu un recurs lamentable demanant que es torni a votar el segon projecte, després diu a l assamblea que el seu grup no anirà al contensiós perque pensen que es una cosa molt seria, com si nosaltres ens ho prenguessim a broma, en cap moment fa al.lusió del recurs que ha posat fins que la nuri treu el tema, crida, marxa, diu que no la deixem parlar, critica a totes les persones que estavem a l assamblea, i ara som els que estem confosos, equivocats borra tots els missatges menys el d en gamir, que es per veure el seu blog, defanen el pp, i a sobre ens explaia amb una dita de les seves, neus perds el nord

Anònim ha dit...

ara ha nascut la plataforma contra la neus serra

Anònim ha dit...

ara ha nascut la plataforma contra la neus serra

Anònim ha dit...

després de veure com ha anat tot arribo a la conclusió que la neus s'ha liat tota sola. si tenia una estratègia, no sé pas quin és el seu objectiu final. que no busqui fantasmes. hem d'anar tots junts!!

Anònim ha dit...

Ja es veu que aneu tots junts, ja.

Anònim ha dit...

al comentari de les 17:41. qui està embolicant la troca ets tu.

Anònim ha dit...

A la nostra! sempre endavant en la preservació de la riera de Malgrat!

Anònim ha dit...

Vinga, contra tots i tothom. Vosaltres a la vostra.

Anònim ha dit...

Eps! gent, crec que no fem les coses bé, tot el que no suma resta i, crec jo, que estem restant sense adonar-nos-en, cal reconduir el tema de l'arbreda i eliminar suspicàcies i malentesos que han anat sorgint els darrers quinze dies. Hi som a temps i cal seguir sumant, no podem prescindir de ningú, sigui qui sigui. Deixem-nos de vanitats personals i tots a una i sumant, en positiu.

Anònim ha dit...

aixis es la neus..... apa nois/es , pk no anem per una altre cosa , akesta ja es molt passada.

Anònim ha dit...

doncs observant el que ha fet al seu blog, queda clar que entén ella per diàleg i llibertat d'expressió. Només se salva el gran Garmir.

Anònim ha dit...

va vinga, calmem els ànims, que vingui la neus el dia 29 i tindrà l opció de dir tot allò que suposadament no va poder dir divendres passat i així tots plegats podrem seguir amb la feina que hi ha començada

una abraçada a tothom

Anònim ha dit...

hola, soc l'amèlia, penseu anar enviant correus i parlar amb la gent que no sap el meu e-mail

Anònim ha dit...

Acordaros de como empezó esto por favor! con ganas,ilusión, con rabia por lo que querian, y aun quieren hacer.Ostras no os mireis tanto el ombligo que no veis lo que os rodea-todo sigue igual ¿no lo veis?
Acacia moribunda y enfadada

Anònim ha dit...

I tant que seguim endavant!ja veuràs com et posaràs contenta acàcia. S'està treballant i molt bé, tot tindrà els seus resultats!

Anònim ha dit...

ja!!! ja!!! Ja!!!

Anònim ha dit...

dedica't a tocar menys la pera, anònim de les 23.24h, i deixa treballar a la gent que té motivacions per arreglar les coses en aquest poble

Anònim ha dit...

La pera?, quina pera?; je!!! je!!! je!!!

Anònim ha dit...

l`acàcia. Vol dir l´acàcia.

Anònim ha dit...

TU SEGUEIX RIENT A L'ESPERA D'ESDEVENIMENTS

Anònim ha dit...

ui quina por!

Anònim ha dit...

Ei gents, tots plegats deixem-nos de tonteries, cadascú pensa com pensa, i evidentment tothom pot expressar les seves opinions, però aquest tipus de missatges sense cap mena de contingut no tenen massa senti: ja, ja, je, je, ui, ui, ?????, !!!!,... en fi, alçem una mica nivell, tots.

Anònim ha dit...

Tot just acabo de llegir la primera intervenció d'aquest missatge, i ja que la seva autora signa com "Advocada" i d'alguna manera ja resol el recurs de reposició que va interposar la Neus (sembla que li vol estalviar feina a la Conxita), em ve una pregunta al cap: Has interposat i dirigit gaires recursos contenciosos-administratius contra actes de l'administració local o autonòmica? Es simple curiositat.

Anònim ha dit...

Prou d'intoxicar el bloc. Aquí opinem, ojalà tinguessim la potestat de resoldre els recursos, però saps que no és així. Liat i desliat tu solet.

Anònim ha dit...

Fer una pregunta és intoxicar? carai! quin`tarannà més dialogant i assembleari noia.

I TU NECESSITES UNA TIL.LA JA!

Anònim ha dit...

En quan a que aporto la solució al recurs presentat per CIU, no per la Neus, si no m'equivoco, home, jo simplement em vaig limitar a fer una lectura d’allò aprovat en el Ple del 10 de gener pel que es defensa el primer dels projectes donat que l'alternativa lliurada no respon a allò proposat en la moció. Com pots observar jo no he donat cap solució, tan sols m’he limitat a llegir allò que, per altre banda, és públic.

En quan a la curiositat sobre els procediments iniciats per mi o els meus companys (donat que normalment treballo en equip), què vols que t'expliqui a què em dedico? que t'expliqui cassos pràctics? que t'expliqui victòries o derrotes?, que t'expliqui la jurisprudència al respecte?... sincerament i amb això que em preguntes t’he de respondre allò de: "no ha lugar".

Per cert, accepto l’errada d’haver entrat al bloc com a advocada, perquè:

1.- Valoro molt més altres extrems de la vida que la meva feina.

2.- Quan vaig signar com a advocada va ser única i exclusivament per fonamentar el que estava exposant i si mirem el títol és en resposta d’una altre opinió. Aquesta tria, per part meva desafortunada, en cap dels cassos vull que serveixi de precedent, ja que m’estimo més ser la Núria-persona que la Núria-advocada, ara bé, també he de dir que exerciré d’advocada per la Plataforma quan calgui!!!


Salut!!!!

Núria

Anònim ha dit...

Veig més interés en conèixer de la vida professional de l'advocada de l'assamblea (que actúa d'acord amb les decisions preses en assamblea), que en interessar-se de com està el tema riera. Siusplau, prou d'intoxicar el bloc. Si vols conèixer algún aspecte sobre la riera de Malgrat o la situació en què es troba el projecte alternatiu, pregunta el què creguis oportú, i de la millor manera intentarem respondre. Però no contestarem cap aspecte de la vida personal i professional de cap membre de l'assamblea perquè no ens incumbeix. moltes gràcies

Anònim ha dit...

A veure: Puc entendre l'enrabiada pel fet que CiU es desmarqués i presentés el recurs de reposició en solitari. Però al fer-ho, no va barrar aquesta vía a ningú, com es diu en el primer missatge. Simplement us vareu adormir a la palla, i per tant trobo fora de lloc carregar contra la única persona que va fer els deures per impugnar l'acord del Ple. Si de veritat voleu salvar l'arbreda, espabileu amb els estatuts -que ja fa pudor -i interposeu el contenciós d'una vegada, a veure si us agafarà el toro un altre cop i el recurs, sense tanta assemblea, només el presentarà CiU.

Anònim ha dit...

aquest anòmin o anònima tan savi-a, de dormir-se res.
La Serra pot fer els deures que vulgui(de fet ja ha anat soleta) però ella defensava no posar cap recurs.
Si donde digo, digo diego...
A més el recurs no crec que serveixi per res. Es tornarà a votar en contra pel PSC i PPC
El contenciós ja es una altre historia.
i això -que ja fa pudor- t'ho pots estalviar. Te se ve el plumero,noia

Anònim ha dit...

Aquest ànònim em fa pensar molt en una persona obsessionada que ja des del seu bloc carrega contra la Plataforma. Va, ara surtirà del desdoblament que pateix i ho desmentirà, aquest anònim no entén les coses quan les llegeix, va torna-hi, ens faràs un favor. També observo que s'acosten eleccions, ja que no para de repetir que CIU ha presentat un recurs, enhorabona pel recurs que heu presentat, sou "power, el wonderland i el bon rotllo xupiguai". La veritat llastimosa és que sigui qui sigui (qui serà?, qui serà?) li està fent un molt mal favor a la bona gent del partit.

Anònim ha dit...

Ai, m'he deixat una última cosa que vaig llegir del bloc de la Neus Serra i et pot resultar de gran ajuda, la Sra. Serra diu:

Esforça't per tenir vida interior.(l'anònim el que té és vida d'ordinador)

Esforça't cada dia per adquirir una mica més de virtut. Res no val i no s'aconsegueix sense esforç, sense sacrifici. (L'anònim té una virtut que no se l'acaba i s'esforça dia rera dia sacrificant hores de motius personals)

Esforça't per eradicar de tu el principal enemic de la teva vida: l'egoisme pur i dur. (Aquest no ho sé, tal i com tracte a les persones i a la Plataforma i tan que se n'alegra que un partit que defensa el mateix que molts es desmarqui,...definitivament aquest és un suspés)

Esforça't per vèncer l'amor propi exacerbat, sempre tan a flor de pell, i que un insult no et tregui l'harmonia interior. (Rotundament suspés, s'estima massa i té massa feina en defensar lo contrari)

Esforça't per tenir sempre un semblant somrient, una paraula amable, i estar disposat a servir. Hi ajudaràs a molts. (A veure el somriure i la paraula amable les té, tot i que al girar cua et tregui la llengua)

Ànims, molts ànims, esforça't i para de carregar que hi surts i hi surtiu perdent, les persones no són com tu.

Anònim ha dit...

A l'anònim de 25 / febrer / 2008 13:59 o àlias Neus. estic flipant amb les ganes de buscabregues que gastes, a que jugues, el tema em sembla que estava més que caducat i sans torne-m'hi. Pero qué busques escribint d'aquesta manera i amb aquesta mala llet, que si la junta, que si assemblees,qie si sereu els primers en contensiosos, que si toros i vaques,deixa-ho còrrer i que cadascú busqui el seu camí, vosaltres ja el vareu triar, perfecte pero para de fer mala sang i deixa fer.potser estas aburrida i vols que les persones segueixin parlant de tu

Anònim ha dit...

tot plegat ja cansa: ara algú es penjarà la medalla com si hagués de salvar l'arbreda. I se les vol penjar qui la va condemnar de bon principi, que no va votar ella per la destrucció de la riera. després la reacció popular la va fer rectificar, però va a remolc

Anònim ha dit...

neus, tu sola t'has liat i ara no ho saps com fer-t'ho per quedar bé de cara la galeria. els fets estan allà: tu no volies posar un recurs, i es va quedar es posaria conjuntament. vens la pel·lícula i després, l'últim dia va i presentes el recurs com a CiU. aquí està tot dit. si no vols anar a una ho puc entendre perquè és legítim, però no marejis més la perdiu, i ves a la teva, que em sembla que ja ho fas.

Anònim ha dit...

Anònim de 26 / febrer / 2008 10:52: Ara ho entenc. El que volieu, com sempre, és que un altre fes la feina, i acte seguit que us anés al darrera per tal que hi poséssiu la firmeta a sota i després poder explicar la meravellosa tasca que heu fet no?

Per cert, deixeu de buscar fantasmes i dobles personalitats. Simplement no tothom pensa com vosaltres, no us sàpiga tant de greu.

Anònim ha dit...

Benvolguts,
Lamento profundament alguns comentaris apareguts en aquest espai. D'una banda, és una falta de respecte a la meva persona que se m'atribueixin de manera gratuïta comentaris que en cap cas he fet i fins i tot es responguin. També lamento que s'utilitzi aquest espai de comunicació per desprestigiar-me i criticar-me sistemàticament. (Aquest és el bloc de la plataforma i jo creia que formava part d'aquesta plataforma.)Vaig donar per tancat un seguit de malentesos fa dies a l'espera de poder aclarir personalment algunes circumstàncies. Sincerament, pensava que altres també ho havien fet. Avui entro al bloc per actualitzar informació i veig amb tristesa que ja hi tornem. És molt greu que es facin acusacions com les que he llegit. Des d'un principi he intentat col.laborar amb aquesta plataforma respectant la independència que es suposa ha de tenir una entitat d'aquestes característiques. Malauradament, no tothom ho ha fet. Alguns sembla que us voleu apoderar de l'esperit de la plataforma per utilitzar-lo en el vostre benefici, i alguns es creuen amos d'una superioritat moral per jutjar i qualificar sense més el que fan altres. Jo no ho faré. Ni jutjaré ningú, ni entraré en aquest joc de crítiques personals amb interessos poc transparents al darrera, tot i que penso sense embuts que algunes persones s'haurien d'abstenir de contestar i personalitzar tant les opinions quan parlen en nom d'una plataforma. Per la meva part, intentaré seguir aportant el que pugui i em deixin, ni més ni menys. Algunes acusacions i opinions sobren, i fins i tot ja cansen. Per cert, per circumstàncies personals vaig passar bona part del dia d'ahir a una clínica de Barcelona i no
precisament fent comentaris als blocs.

NEUS SERRA

Anònim ha dit...

neus, per què tinc la sensació que estàs tergiversant el tema, i afegint un punt de victimisme? crec que s'ha d'anar a una, i si t'has de justificar, ho pots fer tranquil·lament a les reunions de la plataforma on hi formes part si vols. tampoc no sé qui veu fantasmes: "alguns es volen apoderar de l'esperit de la plataforma". no t'enganyis, tothom hi té cabuda. simplement, algunes actuacions teves o s'han malentès o no les has sabut explicar. ha semblat clarament que volies anar per lliure per posar-te alguna medalla (com així ho expliquen alguns comentaris que et defensen: "la gent que treballa") i això davant de tot, és lleig. aquí hi ha molta gent que treballa, i les coses es parlen on s'han de parlar, no en blocs personals.

Anònim ha dit...

Jo el que lamento és la llengua que tens, la barra que tens i lamento els articles d'opinió que has anat penjant al teu bloc, lamento que en segons quines opinions no et dignis a identificar-te i lamento que només jutgis segons quins comentaris i no els del teu entorn (el primer comentari ve d'un anònim tremendament proper a tu), lamento que siguis tan cagadubtes, que a uns diguis unes coses i als altres d'altres, lamento aquesta falta de responsabilitat i compromís, tot i això, vine quan vulguis.

Anònim ha dit...

No s'enten que ara apropant-se la reunió i havent quedat entesos, aparegui el comentar-hi del 25 / febrer / 2008 13:59, si no és amb la intenció de tornar a posar maranya abans de la reunió, i més quan fa dies que no es penja cap post nou. Demanaria siusplau que tallessim el tema fins divendres.Merci

Anònim ha dit...

Matat el tema fins a la propera reunió!!!

Anònim ha dit...

Si us plau, finalitzem aquest fil per no liar-ho més del del que és convenient.

Anònim ha dit...

vaja, ara si que m'han entrat ganes de venir a les reunions o assemblees, ha de ser prou divertit, ja ens veurem el divendres.

Pere