diumenge, 30 de març del 2008

Acta 28-3-08:

Tots aquells que vulguin rebre o rectificar l'acta que ho comuniquin a:

arbreda@gmail.com
joan_pipe@msn.com

(en el e-mail fer-hi constar el nom i la direcció de correu)

dissabte, 22 de març del 2008

Assemblea

Divendres 28 de Març
a les 20.30
A la planta baixa del Centre cultural

diumenge, 2 de març del 2008

Rieres de Llevant

Tallers Sectorials – treballem la diagnosi de les Rieres de Llevant (entra al portal i informa-te'n).

Aquells que hi puguin participar que informin de si disposen de cotxe, i que recullin tota la informació possible.

dissabte, 1 de març del 2008

Acta 29-2-08:

29-2-08 (20:45)

Biblioteca “La Cooperativa”


- Es proposa mantenir la formació de plataforma assembleària en lloc de fer-la entitat. Més endavant es pot plantejar el fet d’unir-se a alguna entitat ja constituïda. Es valora el fet que “Malgrat IV pedres” funcioni i compleixi els seus objectius de constituir-se com a entitat tal i com es pretenia fer; el funcionament podria ser paral•lel al de la plataforma i així tothom se sentiria còmode treballant en una o en les dues formacions. El que queda clar és que cal gent que treballi per aquests objectius i els que puguin sorgir (s’anomenen elements com el tram de riera del pont cap amunt, o Can Palomeres, entre d’altres).
En cap cas es considera haver perdut el temps intentant fer una formació de tipus entitat: ha estat una experiència enriquidora.
[La votació conclou: 20 vots a favor de continuar com assemblearis, 1 vot a favor de constituir-se com a entitat, 6 abstencions.]
Es fa explícita la voluntat de tirar endavant amb l’entitat “Malgrat IV pedres” i de treballar conjuntament amb la plataforma.

- Existeix diferència d’opinions en relació al futur de la plataforma: hi ha qui considera que una forma tan anàrquica no pot funcionar; però, en canvi, hi ha veus que defensen aquesta manera ja que és tal i com s’ha treballat sempre.

- Es considera que els blogs són una eina fantàstica per a informar i debatre, però abunden els anònims que insulten o canvien de direcció els debats. Aquests, a partir d’ara, s’intentaran ignorar i es promourà l’ús dels noms propis (tal i com ja hi ha gent que fa).

- El conflicte de l’anterior assemblea va ser incòmode i s’intentarà que no es repeteixi. Els afectats presents (i alguns que van deixar la paraula) mantenen la seva tasca de treball i col•laboració amb la plataforma i no volen que el conflicte vagi a més o que n’afecti el funcionament.

- Persones que contactaran amb entitats per informar sobre el contenciós i la possibilitat d’adherir-s’hi: J. Bosch, O. Quatrecases, N. Banet, C. Samper, A. Casajuana, M. Amor. La Núria Casajuana farà o aconsellarà de com fer un escrit informant del contenciós perquè aquestes entitats o agrupacions se n’assabentin.

Precs i preguntes

- Teresa Verdaguer: Tot i ser assemblearis, s’ha de procurar una organització per al manteniment de l’assemblea i el blog.
- Montse Giol: Mantenir les assemblees en un dia concret: últim divendres de mes a les 8:30.
- Ramir Roger: La falta d’assistència de certa gent a la passada assemblea estava justificada.
- Anna M. Anglada: Existeixen unes “Jornades per les Rieres de Llevant”. Es penjarà al blog la informació per a qui vulgui assistir-hi. Seria interessant prendre apunts i recollir informació dels actes.